Herbalife 20 anniversary

Vilken fantastisk upplevelse att få vara med här i Malmö på 20års jubileum med Herbalife. Vi är över 900 personer som lyssnar på föredrag av personer som delar med sig av sin kunskap om produkterna. Stämningen är makalös och lyrisk.

Teresa Sodan berättar om den nya hudvård serien Skin som ger resultat på bara 7 dagar! Ja det är sant, jag har prövat själv och omgivningens kommentarer har enbart varit positiva. De undrar vad jag gjort? Jag svarar att jag har börjat använda Herbalifes Skin serie!

Det bästa är att det finns provpaket som man kan köpa. I paketet finns
1. Rengöring
2. Dag/natt kräm för ansiktet och
3. Dag gelé att ta runt ögonen och natt kräm att ta runt ögonen.
Ett paket med allt detta kan man beställa hos sin oberoende Herbalife distributör.

Förutom detta finns flera andra produkter i serien som är helt fantastiska och som jag varmt kan rekommendera.

imageDet som är så bra med serien är att det står siffror på den så att man skall veta i vilken ordning man bör ta produkterna! Så även den som vanligtvis inte använt hudvårdsprodukter kan utan större problem starta och få fantastiska resultat!

Ett litet tips: natt krämen kan man använda till torra läppar 🙂

Något som är sååååå bra är att det finns en dagkräm som har solskydd på 30! Visst är det makalöst. Det innebär att man inte måste ta på lagras av lager av annan okänd ”smörja” utan man kan tryggt ta på Herbalifes skin serie och veta att huden får näring och mår bra under hela dygnet.

Nu kommer nästa kvinna upp på scenen. Hon är helt fantastisk, glädjen hon sprider är otrolig och har sådan energi! Nanna Nyberg du är fantastisk på att dela med dig av inspiration och tips!!!

Temat är nu inre näring. Hur ser verkligheten ut? Hon sätter fingret på hur vi vill leva och hur det egentligen är. Det är många skratt under hennes berättelse. Alla känner vi igen oss, alla vet vi vilken resa det är och vilken frihet som blir när man hittat herbalife shaken.

Hon säger -Herbalife kommer aldrig tävla om att vara billigast utan det som man vill är att vara bäst! Det känns så skönt att höra att Herbalife tar kvalitén före att det skall vara billigt, då kan man vara säker på att kvalitén håller!

Hon berättar att Vi andas och svettas ut över en liter vatten om dagen, så det gäller att dricka vatten varje dag. Gärna runt tre liter om dagen!

Mellanmålen ger möjlighet till att hålla sockernivån på en stabil nivå. Så det är viktigt att äta regelbundet under hela dagen något man lätt missar.

Nanna har så mycket att berätta och hon får oss att lyssna och tro på oss själva!

Nu är det dags för nästa stora framträdande, det är… John Tartol! Tänk att det bara blir bättre, vilken dag vilka fantastiska talare som berättar om sina erfarenheter. Känner mig lycklig lottad som får vara med och uppleva denna helg här i Malmö.

John Tartol berättar sin resa med Hebalife. Han har hållit på 33 år! Hans historia är så intressant och vi alla 900 lyssnar intensivt på det han säger. Han säger att man måste tron på det man säger och berättar hur hans start var med Herbalife. Han får oss att skratta för vi känner i gen oss i det han berättar. Tänk att han har varit där jag är i dag och i dag är han bland de främsta i företaget det är så otroligt!

Det går bara man vill och ger det möjligheter. Se lösningar, våga ge det tid och allt kommer att gå bra.

Det har varit en fantastisk dag och nu väntar en otrolig fest!

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: