Om mej

37963595_10211975628482132_4532946928450666496_nJag är en vanlig aktiv kvinna i mina bästa år. Har många tankar om livet, hälsan, politiken och tillvaron. Tror på det goda i varje människa och försöker se livet som en möjlighet till att göra bra saker.

Är mamma till två underbara ungdomar och fru till en fantastisk man som stöttar mig i det jag hittar på.

Jag arbetar som förskoleklasslärare i en förskoleklass. Det är underbart att se hur eleverna vill lära sig och att se dem växa och lyckas. Att hitta lösningar när det uppstår hinder är en utmaning men något jag brinner för. Jag utan stormtrivs med mitt yrkesval.

Läser på min fritid till speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Det är en utbildning på 90hp och jag läser på 50%. Utbildningen är otroligt intressant och lärorik och jag är så glad att jag har möjligheten till att plugga och lära mig mera så att jag kan hjälpa elever på rätt sätt.

Är socialdemokrat sedan barnsben då jag var med i Unga Örnar för att sedan gå vidare i SSU.

I dag sitter jag i Kungälvs Kommunfullmäktige som ersättare och har även kommit med i beredningen för lärande och bildning.

I beredningen är min första mandatperiod så där har jag mycket att lära men även tillföra eftersom jag arbetar inom skolan och vet hur verkligheten ser ut.

Lite vid sidan om är jag också oberoende Herbalife distributör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s