Minde elever i klasserna, ett av vallöftena från socialdemokraterna i Kungälv!

Som lärare är jag så glad över att vi socialdemokrater tar ansvar och har som vallöfte att vi vill ha mindre klasser i grundskolan. Jag vet att detta inte bara är valfläsk eftersom förra valet var ett av vallöftena mindre barn i barngrupperna i förskolan och det har man genomfört!

Med mindre elever i klasserna kommer jag får mer tid till varje elev vilket gör att jag lättare kan anpassa lektionerna efter varje individ. Detta gör att skolan blir elevanpassad något som det pratats om under många år. Tidigare var det eleverna som fick anpassa sig till skolan men nu hoppas jag på att det är skolan som kommer få anpassa sig för eleven så att verkligheten anpassas efter visionerna en skola för alla!

Ditt bästa alternativ rösta rött, kryssa mej 🙂

Ulrica Brogren plats 24 (S) i Kungälv

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: