ICA MAXI KUNGÄLV, handla online

I går kväll satt jag lugnt i soffan och fasade lite smått över fredags handlingen. plötsligt kom jag på att Ica Maxi Kungälvs har börjat med handla hemma.

Det är något helt nytt och började för ca. två veckor sedan. När jag satt där i soffan och funderade över fredags handlingen bestämde jag mej för att pröva.

Jag gick in på deras hemsida http://www.ica.se/handla/maxi-ica-stormarknad-kungalv-id_01769/ och började klicka mej fram bland varorna.

Upplever att det var lite svårt att hitta i början för det är väldigt mycket varor. Men tänker att det är ju faktiskt det samma när man kommer till en ny affär och att det då är lite svårt att hitta bland hyllorna.

Det hela går ut på att man klickar på de saker man vill ha som då läggs i kundkorgen. När man känner att nu är det klart går man till kundvagnen och kassan och registrerar sitt kort, eventuella erbjudanden och sist men inte minst bokar man när man vill hämta sina kassar. Det finns olika intervall och jag valde 11-14.

När allt var klart fick jag ett mejl om vilka varor jag beställt och att om jag ville lägga till eller ändra så gick det bra att ändra fram till 24.00.

På fredag morgon fick jag ett mess att nu var varorna packade och jag var välkommen att hämta dem. Vid ankomst skickade jag ett meddelande och efter några minuter kom en tjej ut med mina varor.

Så himla smidigt!

Dessutom skall tilläggas att det fanns några reserverade parkerings platser för oss som handlar online och skall hämta varor.

När jag kom hem packa packade jag upp varorna och summan av kardemumman är att jag är mycket nöjd och kommer att använda ICA MAXIS handla hemma igen!

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: