Oj vilken dag med Kungälvs simsällskap 

Morgonen började med att jag fick ett mess med frågan om jag kunde vara med på dagens simskola och ha medlygrupper tillsammans med Isabella. 

Vid 08.30 stod jag redo i Oasen Kungälvs simhall. Vi förberedde dagens pass och vid nio började första gruppen. 

Varje medlygrupp har 45 minuter träning som startar med en lättare uppvärmning.  Isabella var den som visade och berättade vad som skulle göras medan jag var med som hjälp. 

Jag hade som mål med dagen att alla skulle bli sedda och få positiv feedback. Varje lektion avslutades med att varje elev fick säga vad som var best med dagens lektion. 

De har under dagens lektioner fått träna på bröstsim-bentag, bröstsim-vändning, Stålmannen med frisim-bentag och pilen med både bröst och frisim-bentag. Sedan tränade de på vändning bröstsim och frisim. Sist men inte minst fick de dyka. Jösses vad de simmade och kämpade efter bästa förmåga. 

Isabella och jag delade på grupperna så ofta det gick så att de fick simma så mycket som möjligt och inte behöva stå och vänta. 

Jag är otroligt imponerad över simledarna som orka hålla ut hela dagen och ge energi till alla grupper! Själv var jag helt slut när jag fick sluta framåt 16 tiden.

Något som blev en extra bonus för mig var att träffa både gamla och nya skolelever. Så roligt att se dem utanför skolans värd och att få så många ”goa” underbara kramar. 

Om du vill veta mer om Kungälvs simsällskap och deras verksamhet kan man gå in på deras hemsida http://www.kungalvsim.se/

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: