Ny dag, nya utmaningar och nya funderingar

Jag försöker börja dagen med ”glada” tankar, för jag tror att det man tänker det blir det! När det kommer svårigheter tänker jag, – ja ha, nu får jag lära mig något nytt.
Enligt en artikel i dagens express (http://www.expressen.se/halsoliv/halsa/sa-blir-du-lyckligare—pa-endast-tio-minuter/) skall man redan kvällen innan tänka positiva tankar om dagen och försöka hitta något bra om dagen som varit. Det har jag försökt många kvällar men märkt att det för mej är bättre att börja dagen med ”bra” tankar. Det är med att andas och hitta lugnet är också bra, så lite avslappning innan man somnar kan jag varmt rekommendera.

Det finns så många bra appar som man kan ta hjälp av. Hittade appen peppapp för ett tag sedan och är förvånad över hur bra den faktiskt är! (https://itunes.apple.com/se/app/peppapp/id420899498?mt=8)

Det har varit många hinder i vägen under åren som gått sedan jag startade med Herbalife. Men nu tänker jag fokusera på framtiden, för det är den man kan påverka och göra något åt 🙂
Jag började med Herbalife produkter under sommaren. Då tog jag två shake om dagen. Lättas var att starta dagen med en shake formula 1 (F1) och så nästa shake vid lunchen. Man kan ju tro att kroppen skulle bli vrål hungrig till middagen men eftersom jag drack vatten och åt två mellanmål så var jag lagom hungrig när middagen serverades.
Tiden har gått och kilona har minskat. Samtidigt med de dagliga shakerna har jag promenerat mycket och för att peppa mig har jag använt appen RunKeeper. Det är en app där du kan följa din aktivitet och utmana dig själv.
Det finns de om undrar om jag skall ”leva” på bara shake och jag svara då att jag också äter vanlig mat men för att nå mitt vikt mål använder jag shaken som ett medel och redskap.
I en shake får jag i mej protein, c-vitamin, e-vitamin, a-vitamin, kalcium och kalium. Den är lätt att göra och ofta blandar jag till min shaker redan kvällen innan så att jag inte behöver stressa på morgonen.
Blir du nyfiken på att smaka? Hör av dej så bokar vi en träff!

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: