Tänk inte på vågen UTAN våga!

När man kommer till mej berättar jag lite om Herbalife produkterna, du får smaka och pröva vilken smak du skulle gilla. Dessutom gör jag även en hälsoanalys om du vill. Om du väljer att börja med produkterna så får du även till gång till en receptsamling så att du vet hur du kan blanda dina shakes 🙂
Till vår hjälp använder vi en våg som heter Tanita (http://www.traningspartner.se/tanita/tanita-bc-601?group=prod_brd-s2%2F47) . 
Det är en våg som med hjälp av 8 elektroner och kan mäta olika uppgifter om din kroppsamansättning för olika delar på din kropp så som armar, ben och överkropp.

Du ställer dej på vågen håller i hantagen och så jobbar vågen med att kolla av din kropp. Efter det knappar ja in uppgifter om ålder, längd, kön och din tränings nivå. Efter det får man fram de personliga uppgifterna om dej 🙂
Tillsammans går vi igenom alla resultaten och jag förklarar så att du förstår vad siffrorna innebär. Allt skrivs upp på ett papper som du får med dej och har med vid kommande vägningar om du vill fortsätta för att se resultaten.
Den mäter:

vikt, fettinnehåll i procent, vatteninnehåll i procent, visceralt fett (det fettet som finns runt magen), benmineraler i kg, muskelmassa i kg, dagligt intag av kalorier, vilometabolism, metabolisk ålder (din fysiska ålder) och BMI.

Det som brukar bli roligt och som många funderar över är den metaboliska åldern. Är man äldre eller yngre än sin ”vanliga” ålder. Detta kan bli ett startskott på att ta tag i sitt liv och börja leva lite mer hälsosamt.

När jag började låg jag långt över min riktiga ålder. Det blev startskottet för mig. Visserligen är jag ännu inte ikapp min ålder men det blir bättre och bättre. 

Så vad har du att förlora kontakta mej och boka en tid för en hälsoanalys.

                                                                                                          

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: