ActiWay

Vilken tur man har som anställd i Kungälvs kommun där de fortfarande har friskvårdsbidrag till de anställda. I dag fick jag mejl om att jag fått nya friskvårds checkar på mitt konto på ActiWay. I år har vi anställda fått 1500kr

Det finns många ställen där vi kan använda checkarna och på hemsidan ActiWay har kan man söka på sitt område och efter olika företag som har systemet med friskbårdschekarna.

Tyvärr finns det många anställda som inte använder sitt friskvårdsbidrag. Frågan är varför? Är det för krångligt? Eller är informationen till de anställda för dålig? Det borde verkligen vara en självklarhet att använda sina friskvårdscheckar eftersom de är en löneförmån och en rättighet som vi kämpat för att få. 

Det finns även forskning som visar att de som aktivt sköter om sig och rör på sig mår bättre och hållet sig friskare. Det borde nästan vara krav från arbetsgivaren (Kommunen) att de anställda skall använda sitt friskvårdsbidrag så att man motverkar ohälsa och sjukskrivningar. 

Som sagt jag uppmanar alla de som fått förmånen att få friskvårdsbidrag av sin arbetsgivare att använda det!

  

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

En tanke på “ActiWay

  1. Just actiway är omständligt och hittills har jag inte lyckats få se priser utan det är kontaktformulär till anläggninar.

    Skulle vilja skicka in mitt kvitto från gymmet men det går inte då gymkedjan är ansluten till de, så actiway tycker jag ska krångla med gymmet istället för att få till det.

    Önskar verkligen att mitt företag hade valt ett annat alternativ…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: