21 dagar fixade, bara 65 kvar

Nu har jag hållit på 21 dagar på helfart med xtravaganza och nått 36 % av mitt mål. Det går hyfsat bra även om jag tycker vikten har stannat av.

Har nu kommit in i en frysa period och känner kylan inifrån. Det är hemskt och det hjälper inte med kläder utan jag måste ställa mig i duschen för att få upp värmen. Men jag hoppas det blir bättre bara vi får lite varmare ute. Då brukar allt kännas så mycket bättre.

Att dricka sopporna går över förväntan och det känns bra i magen ingen hunger emellan målen. Har också kommit in i en rutin som innebär att jag tar första soppan vid frukosten på jobbet och sedan nästa vid ett. Sista soppan brukar jag ta vid sex/sju på kvällen. Jag är ju annars van vid att äta en rejäl frukost när jag går upp men det går jätte bra att vänta till åtta tiden.

Förra veckan hämtade jag min andra beställning från xtrabutiken, den var lite försenad så jag var lite nervös om jag skulle hinna få sopporna innan det jag hade tog slut. Men som tur var löste det sig. Skulle ju verkligen vara tråkigt att bryta nu när det går så bra.

Energin har nu återkommit och jag känner mig pigg och har många nya idéer till saker som jag vill hinna göra under dagarna. Problemet är att jag överskattar min tid och det blir lite sena kvällar.

Nä nu är det dags att ta en härlig kvälls promenad med lilla vovven Otto 🙂

 

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: