Hur bygger vi förtroende?

Att läsa och ge rätt information är SÅ viktigt. Blir SÅ oerhört frustrerad när jag upptäcker mer eller minder medvetna fel i informations flödet från våra så kallade ledare inom partiet. Gång på gång kommer information som inte stämmer med handlingar som finns att läsa. Det är viktigt att vi som socialdemorater går ut med rätt information om vi skall ha kvar vår trovärdighet. Man vinner inget på att förvanska sanningen. Sanningen kommer alltid fram i slutändan. Vår politik ÄR så bra så vi behöver inte ta till fula knep. Vi skall vinna på att vara ärliga och stötta våra väljare i de frågor som gäller dem.

Vi behöver förnyas oss och se framåt. Dåtiden har varit och framtiden tillhör oss. Det gäller nu att vi spelar på rätt planhalva och tar till oss de kunskaper som finns inom partiet. Vi behöver inga skrivbordsförslag utan vi behöver förslagen från verkligheten!

Det vi lägger fram måste vara förankrat så att vi som är medlemmar förstår vår egen politik och känner delaktighet.

Jag anser att vi måste ha en transparant politik då medlemmar i partiet är delaktiga och förstår våra ställningstagningar i olika samhällsfrågor. Det är inte en liten klick som skall bestämma våra åsikter. Det måste få ta tid så att frågorna är väl förberedda och förankrade. Vi måste börja prata politiken med varandra och lämna konflikterna bakom oss. De olika uppdragen skall spridas till flera, man borde inte kunna sitta på flera stolar som det i dag gör. Enligt vårt eget åtta punktsprogram (Kungälvs Socialdemokratiska Arbetarkommun) skall uppdragen fördelas till så många som möjligt så att vi blir ett brett parti!

Ibland måste man göra om för att göra rätt! Det är dags att stanna till och tänka. Tänka om hur vi vill att framtiden skall vara i vårt samhälle och vårt parti.

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: