Finns det etik inom det politiska systemet, del 2

Jisses viken reaktion jag har fått på en av mina senaste bloggar om moral och etik inom det politiska systemet. Jag syftade främst på hur det kunde gå till i en valberedning. https://brogrenstankar.wordpress.com/2012/09/22/finns-det-etik-inom-det-politiska-systemet/

Tydligen har jag trampat på en rad ömma tår. I vilket fall som helst har min blogg rört upp känslor och jag har fått mejl som syftar på att jag med mitt skriveri splittrar partiet och anklagar mig för att ljuga.

I min blogg har jag inte nämnt någon speciell valberedning men tydligen har några känt att jag menar just deras valberedning. Det kan man ju tolka på olika sätt, eller?

Själv är jag av den åsikten att man tar åt sig om man känner att det inte gått riktigt rätt till. Har man helt rent mjöl i påsen så lägger man väll inte mer energi på det, eller?

Det jag skrev var menat som ett påpekande och jag hoppades att man skulle tänka till. Jag nämnde inte någon vid namn, eller vilken sort av valberedning utan jag skrev hur jag tyckte en valberedning skulle jobba och hur viktigt det är att det går ”rätt” till.

Att jag genom att skriva mina takar splittrar partiet är ett påstående jag tyvärr inte håller med om. Vi är ett parti med många åsikter och det är genom att analysera sin egen organisation som man kan gå vidare och bli ännu bättre. Visst finns det olika sätt att göra detta på och jag valde att blogga. Det kan det ju också finnas åsikter om, har jag förstått J

Den dagen vi hindrar varandra från att tycka och uttrycka åsikter är den dagen då demokratin försvinner, det är väl inte det vi vill?

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: