Liseberg!

Så nu var årets första besök avklarat.

Vissa omändringar har gjorts och vi märkte redan vid stora entrén första skillnaden. Där hade man slagit ihop entrén och inköp av åkband. Det stoppade upp en hel del och trotts att kön inte var lång så tog ändå detta inköp längst kötid.

Vi var inne i parken redan vid tolvtiden och började åka när attraktionerna öppnade.  Vädret har visat sig från sin bästa sida och vi har njutit hela dagen av sol och värme.

Ungdomarna har åkt och åkt och åkt igen. I stort sätt inga köer. De åkte, gick ut och sprang in och åkte igen. Vilken känsla! Vilken lycka man sågs avspegla sig i deras ansikten när de kunde välja att åka vad de ville, oberoende av att behöva tänka på om kön var lång eller inte. Man fick verkligen valuta för pengarna för inköpet av åkbandet.

Jag som inte åker så mycket längre utan trivs bäst i skuggan på en bänk med kaffe och lite godis. Har haft en toppen dag med att se på omgivningen.

Tänk vad olika vi är. Vissa hade klätt upp sig medan andra kom i sina vanliga kläder. Vissa hade tjocka jackor medan andra gick runt i linnen. Sedan får man ju inte heller glömma alla dialekter och de olika språken som man hör under en dag på Liserberg. Så mångkulturellt och helt fantastiskt!

Jag trivs verkligen med att vara svensk och bo i detta underbra land med alla möjligheter!

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: