Gothia Cup

Så nu kommer jag att få bevittna ”opening ceremony” i morgon på Ullevi stadium.

Jag som aldrig ser på fotboll, tycker mest det är fjantigt att springa efter en boll. Varför kan de inte få var sin i stället?

Nå ja, det är visst spelets regler och jag har fått inse att det inte är min sport. De gånger jag var med på gymnastiken och det var fotboll visste jag aldrig vilket mål jag skulle skuta i? Dessutom anser jag att springa efter en boll är onödig, det gör ju ont att få den på sig. Ja, ni har väll fattat vad jag anser. Nå väl, när det är fotboll på tv så är jag innerligt glad över att vi har flera tvaparater så jag kan välja vad jag vill se.

Men i morgon har jag fått biljetter och för att inte verka helt bakom har jag läst på (http://www.gothiacup.se/swe/). Oj vilken grej, tänk att det i Göteborg hålls en sådan ungdoms cup. Helt fantastiskt! Skall verkligen bli spännande att få se.

Nu undrar väll ni varför jag har biljetter till något jag inte alls har intresse av? Jo min dotter Isabella skall vara med i en kör och sjunga under öppningen. Enligt information sidan är det närmare 50000 i publiken och showen tar ca 2 timmar!  Vet inte om hon eller jag är mest nervös men otroligt roligt skall det bli.

Nu är det bara att hålla tummarna på att vädret blir bra och att allt fungerar som det ska 🙂

Får väll göra ett inlägg i morgon om upplevelsen!

 

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: