Roller, spelar det roll?

Jag har under en lägre tid funderat över att vi alla är en helhet men att den helheten består av delar. Det är dessa delar som skapar oss som människor och den individ vi är. Om vi inte tillåter de olika delarna/rollerna vi har, så blir vi ju inte den person vi är.

JAG har precis som många andra olika roller i vardagslivet.

Några av mina roller är;

  • ·         Som Socialdemokrat sitter jag med i kommunstyrelsen i Kungälv. Tycker att det är skrämmande med besparingarna som alliansen hela tiden föreslår när det gäller kommunens verksamheter.
  •           Som förälder till två barn blir jag förtvivlad när förslaget om större klasser kommer upp eller att fritidsklubbarna skall bli så kallad ”öppen verksamhet”.
  • ·         Som anställd i en av kommunens förskolor bävar jag för konsekvenserna av fler barn i förskolan. Att man ”knÔr” in ännu fler barn i grupperna, eftersom det finns barn i kö.
  • ·         Som facklig medlem i lärarförbundet oroas jag över att så många i min arbetskategori mår dåligt över den ökade pressen med fler barn och fler arbetsuppgifter.

Jag har massa roller men det är ju det som gör att jag är jag.  Jag tycker att vi skall vara tacksama över att vi har olika roller och blir den vi är!

Publicerad av brogrenstankar

En aktiv kvinna i sina bästa år. Har många tankar om livet tillvaron och möjligheterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: